Трогателно: Вижте как Цвети Стоянова благодари на министър Красен Кралев

Трогателно: Вижте как Цвети Стоянова благодари на министър Красен Кралев
5 (100%) 1 vote

Цвети Стоянова настоявала за срещата с министър Красен Кралев

Вчера вечерта Цвети Стоянова се срещна лично с министър Красен Кралев. Грацията изявила желание за среща с него. Тя настоявала на срещата им да присъства и Илиана Раева. Двете грации се срещнаха със спортния министър в оставка, веднага след бенефиса.

Това е първата среща на красавицата с министъра след инцидента от юни. Както вече стана ясно, лично Красен Кралев се зае със случая и осигури всичко необходимо за лечението на гимнастичката.

Тя използва възможността да му благодари след бенефиса. 21-годишната гимнастичка поднесе голяма торта на министъра в знак на безграничната си благодарност и признателност към него.

По време на срещата, на която присъства и Илиана Раева, са били обсъдени подробности около продължаващото лечение на Цвети Стоянова. Както вече стана ясно, на гимнастичката предстоят още няколко операции. Те ще бъдат извършени в престижна немска клиника. Манипулациите са по-скоро козметични и тяхната цел е заличаване на белезите след инцидента.

Определено появата на Цвети Стоянова на бенефиса снощи беше най-емоционалният момент. Грацията изправи публиката на крака. Ликът й се появи на огромната видео стена. Цвети изпрати въздушни целувки на всички, които я обичат и подкрепят от самото начало. Тя не успя да сдържи сълзите си. Грацията се разплака и се поклони.

Публиката също й отвърна емоционално. В продължение на няколко минути феновете й ръкопляскаха бурно и скандираха нейното име.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова благодари лично на министъра

След запомнящия се бенефис гимнастичките изненадаха всички с радостна вест. На прескоференцията те съобщиха, че подготвят още един бенефис. Най-близката възможна дата за него е 5 декември.

Илиана Раева също потвърди добрата вест. Тя сподели, че има вероятност събитието да се състои в Русе.

Бившата гимнастичка допълни, че вече води преговори за залата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар