Разтърсващо: Цвети Стоянова взриви зала „Арена Армеец“

Разтърсващо: Цвети Стоянова взриви зала „Арена Армеец“
5 (100%) 1 vote

Най-емоционалният момент на бенефиса беше появата на Цвети Стоянова

Цвети Стоянова изправи 12 000 души на крака. Появата й на бенефиса безспорно беше най-разтърсващия момент от вечерта. Красавицата се появи заедно с любимия си Александър Любенов. Двамата се настаниха на специална ложа във високите части на залата.

Цвети Стоянова се изправи на крака. Грацията не сдържа сълзите си. Тя изпрати въздушни целувки на публиката и се поклони. Изявата й беше излъчена на огромната видео стена в залата. Появата на красавицата на огромната стена изправи публиката на крака. В продължение на няколко минути развълнуваните фенове аплодираха Цвети Стоянова и скандираха името й, пише БЛИЦ.

С поклона си тя изрази своята благодарност към всички, които се молеха за нея, докато тя се бореше за живота си.

В началото на това лято красивата Цветелина Стоянова едва не загуби живота си след ужасяващ инцидент. Гимнастичката скочи от шестия етаж. Причините за случилото се и до днес остават неизвестните за обществото. След като излезе от болницата, очарователната Цвети не направи изявление пред медиите. Близките й направиха всичко възможно да я предпазят от срещата с журналисти и въпроси, които биха я травмирали излишно.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова взриви публиката

Поради тази причина дълго след изписването на Цвети, те пазиха в тайна местоположението й. От момента на излизането си от „Пирогов“ красавицата живее със своя любим. Връзката й с Александър Любенов датира от няколко години. Въпреки желанието им да се съберат, двамата не се решавали на важната крачка. Очевидно след случилото се и двамата са преценили, че е крайно време да се съберат под един покрив.

Малко преди Цвети Стоянова да бъде изписана, Александър Любенов наел апартамента, в който двамата живеят в момента. След няколко седмици половинката ще пътува до Германия. Там тя ще подложи на няколко операции за заличаване на белезите от инцидента.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар