ВИП Брадър раздава хонорари под масата (Всичко за скандалната схема)

Гласувайте за статията

Участниците във ВИП Брадър получили хонорарите си като дарения, нито един съквартирант не е платил данък

Скандална шашма измислили продуцентите на ВИП Брадър. Раздавали хонорарите на звездите под масата. За да не дължат данъци на хазната от доста тлъстите си награди.

За да избегнат закона, по който всеки получил пари като възнаграждения дължи плосък данък от 10% съквартирантите получили парите си като дарения. Които са освободени от облагане.

Най-облагодетелстван в това отношение се оказал Роро. Синът на Вили Кавалджиев бил със запорирани сметки заради задължения. И ако му бяха дали хонорара по законен ред всичките му парички щели да отидат за покриване на кредитите. Така си спестил 5 бона от данъци, че и получил цялата сума. Като оставил с пръст в уста чакащите на опашка съдебни изпълнители, предават от  hotarena.net.Звездите от ВИП Брадър 2016

Дъщерята на Митко Цонев също се възползвала от облагите. Тя горещо приветствала идеята и си спестила някъде около шест бона тъй като хонорара й бил по-голям. Паричките на Деси влезли по сметката на новосформираната й фондация.

Даже любимата звезда на българите Миглена Ангелова не отказала на врътката с хонорарите. Като се има предвид, че взе най-високото възнаграждение победителката най-много се е облажила.

Парите си на ръка били получила и скандалната певица Жана Бергендорф. Към групата на тези, които не иска да плащат данъци се причислили моделката Глория, Кака Лара и Алек Сандър.

Според слуховете схемара да се крият данъци се практикувала от много години. Използвали две схеми. Едната била хонорара да се покрие като дарение. А другата се правела така. Само малка част от договорената сума се вписвала в договора на участника. А остатъка който е доста по-тлъст бил даван на ръка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар