Румен Радев зарязал истинска красавица (Вижте бившата му)

Румен Радев зарязал истинска красавица (Вижте бившата му)
4 (80%) 2 votes

Румен Радев се е развел с истинска красавица

Бившата жена на Румен Радев не иска да говори за него

Румен Радев се е развел с истинска красавица. Бившата съпруга на новоизбрания президент конкурира по визия новата му съпруга Десислава Генчева. Гинка Радева изглежда повече от добре, а приятелите й разкриват, че тя е изключително скромна и не желае да парадира, че е майка на децата на новия държавен глава.

Първата жена на Румен Радев е истинска красавица

Първата жена на Румен Радев е истинска красавица

Радева се вози с трамвай и метро, пазарува без охрана и не иска и да говори за придобилия слава бивш съпруг. Двамата се развеждат преди около две години, а от август Радев е с нова съпруга – Десислава Генчева.

Първата „първа дама“ живее съвсем скромно, работи в голяма банка.

Радева, която не е сменила фамилията си след развода с генерала, е там от няколко месеца, а преди това е била във финансова фирма, разказаха близки до бившата половинка на генерала

Охрана, коли и ескорти няма. Гинка Радева отказва да разговаря за съпруга си и новия му пост в държавата.

Самият Радев признава, че първо попитал сегашната си половинка Деси какво мисли за номинацията му за президент, а към Гинка се обърнал заради двете им деца – Дарина и Георги.

За разлика от Гинка, която не се вълнува, че бившият й съпруг е новият държавен глава, децата страшно се запалили по идеята. Дарина, която е по-голяма с две години от брат си и е на 15, веднага обявила бъдещото амплоа на татко си за „страшно интересно“. Гинка обаче никак не се развълнувала, с президента поддържа отношения само в качеството му на баща на децата й. Но е запазила фамилията му. Отношенията им са спокойни, а Радев признава, че тя е „страхотна майка“.

Но и страхотна жена, признават симпатизантите на генерала, които се разминават с Гинка в Борисовата градина. Там през уикендите първата половинка на Радев прави джогинг, с който поддържа фигура и бедро, достойни за съперничество с показаните от първата дама Десислава Генчева в изборната нощ, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар