Рая от „София Ден и Нощ“ разочарова феновете си! (Михаела Павлова излъга най-нагло)

Рая от „София Ден и Нощ“ разочарова феновете си! (Михаела Павлова излъга най-нагло)
2 (40%) 5 votes

Рая от „София Ден и Нощ“ е най-голямото разочарование на феновете!

Рая от „София Ден и Нощ“ или Михаела Павлова, както е истинското име на бившата любимка от сериала, жестоко разочарова феновете си. Казваме бившата любимка, тъй като към днешна дата болшинството от почитателите на Рая се чувстват предадени и изригват срещу нея в мрежата.

Причината за това е огромната лъжа на Михаела Павлова, която тя изрече ден след като си тръгна от „София Ден и Нощ“. На молбите, въпросите и хилядите коментари в социалната мрежа, когато хората я питаха дали Рая ще се върне, тя отговори: „Не мога да ви кажа нищо, защото е тайна. Следете епизодите и ще видите сами. Но гарантирам, че няма да ви разочаровам“.

София Ден и Нощ

Рая от „София Ден и Нощ“ разочарова феновете си

Това беше написала Михаела Павлова преди няколко месеца, а оттогава хиляди тийнейджъри я чакат да се върне на екран. Както се видя обаче, май ще си останат с чакането, защото Рая или Михаела и хабер си няма да си изпълни обещанието „да не ги разочарова“.

Докато малки момиченце постват нейни снимки във фен страници на „София Ден и Нощ“, тяхната любимка Рая се занимава с уроците си по танци, стана и модел на дрехи, пътува из България и пет пари не дава, че наистина разочарова тези, които я обичат.

„Рая ни излъга. Каза, че ще се върне, а не го направи. Защо обещаваше да не ни разочарова тогава, защо не каза истината в самото начало, за да не я чакаме всеки ден и всяка серия?! Преди не харесвахме Галя, но сега видяхме, че е много по-стока от Михаела и дано тя да остане и да се омъжи за Дани. Рая повече не я искаме в квартирата“, възмущават се и обидено насосват фенове по форумите.

По всичко личи, че Михаела сама си направи харакири и сега дори и да реши, че иска да върне Рая в „София Ден и Нощ“, ще се сблъска с нещо коренно различно от фенската любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар