Брутално: Румен Луканов направи непростимото, съпругата му е в шок! (още подробности)

Гласувайте за статията

Румен Луканов го направи отново и този път прошка няма!

Водещият на спряното вече предаване „Сделка или не“ Румен Луканов показа, че изобщо не си губи времето. А още по-малко страда от притеснения или дискомфорт по отношение на възрастта.

След множеството изневери, с които „ощастливи“ съпругата си Ина, Румен Луканов най-спокойно се разходи с любовницата си по Витошка. Фотографи направиха снимки на щастливата двойка като това се случи преди няколко месеца.

Румен Луканов

Румен Луканов възрастта си мени, но мераците никога

Малко по-късно обаче, Румен Луканов явно се притесни от постъпката си и се разбра, че набързо е скъсал с русата дама, на която се кълнеше в любов. Върна се у дома при съпругата си Ина и си посипа главата с пепел, само и само тя да го прибере обратно в семейното ложе.

И сега, когато това стана, Луканов доказа на всички, че вълкът козината си мени, но не и нрава. Близки до семейството му източници разкриха, че само преди седмица жена му е научила за поредното му прегрешение – този път с цели 25 години по-млада от него мадама.

Двамата се криели и се срещали по хотели край Околовръстното на столицата два или три пъти седмично, разказват източниците. Семеен познат случайно спипал влюбената двойка на излизане от хотела и разбира се, се погрижил новината да стигне до ушите на Ина.

„Надяваме се този път Инчето да посочи вратата на Румен и то завинаги, защото тази наглост не се търпи. Да, вярно е, че всеки мъж на тези години откача, но това е прекалено и защо тя трябва да страда заради неговите простотии?! Като е толкова зависим от жените, ами да ходи да се лекува. Срамота!“, коментират запознати.

Дали това ще е краят на брака на Румен Луканов, или вярната му съпруга отново ще затвори очи пред истината за него, тепърва предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар