Жана Бергендорф получи нов удар. А сега накъде?

Жана Бергендорф получи нов удар. А сега накъде?
5 (100%) 1 vote

Певицата остава без книжка

След множеството изцепки на Жана Бергендорф дойде време и за разплата.

Запознати издават, че Жана Бергендорф няма да може да седне зад волана на любимия си Миникупър в продължение на една година. Причината за това е, че в края на миналия месец Софийският районен съд е взел решение да й отнеме свидетелството за управление на МПС.

Това наказание й бе наложено заради катастрофата, която предизвика на 19 април, тази година.
Припомняме, че около 22.30 тя седнала зад волана на автомобила в нетрезво състояние и надрусана и удари друга кола на ул. „Георги С. Раковски” в центъра на столицата.

Жана Бергендорф

Певицата остава без книжка

Собственичката на пострадалото возило извика органите на реда. При направения полеви тест за наркотици на Жана Бергендорф станало ясно, че е положителен. Освен това неотдавна по време на участието си в риалитито ВИП Брадър певицата призна в прав текст, че има проблем с наркотиците.

Магистрати посочват пред „Телеграф”, че освен отнетата за една година шофьорска книжка, Жана Бергендорф ще бъде глобена и с 2 хиляди лева заради предизвиканото пътнотранспортно произшествие.

Дори на някого това наказание да изглежда твърде строго и скъпо, то запознати посочват, че изпълнителката на „Самурай” се е разминала между капките. Те твърдят, че това наказание е незначително на фона на това, че за подобно провинение може да отнесе ефективна присъда от една до три години.
Магистратите са взели под внимание факта, че Жана Бергендорф не е осъждана до момента и е възстановила нанесените на другия автомобил щети. Поради тази причина тя се е разминала само с отнемане на книжката и административно наказание.

Припомняме, че преди броени дни се понесе и мълвата, че певицата иска дете от насилника си Лео.
Неотдавна тя се озова в полицейското управление, тъй като според думите й се е превърнала в жертва на домашно насилие.
Интересно обаче защо забрави толкова бързо всичко онова, което й причини Лео и не само се върна отново при него, а иска и дете, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар