Петър Курумбашев попари мераците на Слави Трифонов и БСП

Според политика БСП и Трифонов са в огромна заблуда
0

Според политика БСП и Трифонов са в огромна заблуда

Петър Курумбашев, който преди години бе част от екипа на „Ку-ку”, а днес е политик, попари мераците на Слави Трифонов и на БСП.

Петър Курумбашев е човекът, който ще заеме мястото на Илияна Йотова в Европейския парламент. Тя овакантява мястото си, тъй като бе избрана за вицепрезидент.
Той е категоричен, че Слави Трифонов и БСП живеят в огромна заблуда, че от успеха на Радев следва успех на червената партия.
Петър Курумбашев подчерта, че е много лесно шоуменът да поиска смяна на правилата на играта, но осъществяването на практика няма да е никак лесно.

Петър Курумбашев
Според политика БСП и Трифонов са в огромна заблуда

Политикът посочи, че изборът на ген. Румен Радев и този на Доналд Тръмп до голяма степен представляват протест срещу досегашния политически елит.
Петър Курумбашев смята, че ще е прекалено елементарно тези резултати да бъдат експлоатирани върху директни партийни резултати.
Той посочи, че опонентите им през цялото време са се напъвали да кажат, че това са директни партийни резултати, докато те пък на свой ред посочвали, че това са мажоритарни избори.

В този ред на мисли Петър Курумбашев посочва, че всеки, който помисли, че след като ген. Румен Радев победи на президентските избори, следва и победа на БСП, живее в огромна заблуда.
В ефира на БНТ той посочи, че пред новия държавен глава има големи очаквания. По всяка вероятност Радев ще се превърне в най-популярния български политик, смята Курумбашев.

Политикът изрази надежда, че зад Радев ще застанат не само онези, които са гласували за него, а и онези, които не са, тъй като имаме остра нужда от обединителни фигури и институции.
Факт е, че българското общество отдавна е престанало да вярва в базови институции, посочи той.

Една от темите, които са доста обсъждани напоследък е дали Слави Трифонов ще направи политически проект. На този въпрос Петър Курумбашев заяви категорично, че не желае да се превръща в говорител на шоумена.
Повече от очевидно е обаче, че натрупаната огромна енергия в референдума ще намери своето политическо изражение, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.