Какво е работил Тръм преди да стане милиардер (Вижте и Хилари и Обама)

Какво е работил Тръм преди да стане милиардер (Вижте и Хилари и Обама)
4 (80%) 2 votes

Пътят на  Тръмп към успеха не винаги е бил осеян с цветя и рози, вижте как се е научил да печели пари

Доналд Тръмп е трябвало да събира празни бутилки за да ги продава срещу при. Американския президент е израснал в богато семейство, но баща му имал за цел да го научи от малък да цени парите.

Фред Тръмп е бил бизнесмен, който се занимавал с недвижими имоти и водел със себе си малкия Доналд и брат му по строителните обекти. Двете деца събирали бутилки от сода като после ги връщали срещу пари. Това споделя самия милиардер пред списание „Форбс”. Не че изкарвали много , но се научили да работят за парите си.Доналд Тръмп 1

Хилари Клинтън споделя в книгата си „Трудни избори”, че първата й платена работа била в увеселителен парк. Бъдещият държавен секретар на САЩ разкарвала с количка различни съоръжения за игра като топки, бухалки и въжета за скачане по три дни през седмицата по време на една лятна ваканция, предават от електронното издание retro.bg.

Родителите на неуспялата дама като кандидат-президент имали за цел да я научат да разчита единствено на себе си. Да работи за да разбере каква е цената на всеки изкаран долар.

Сегашният президент Барак Обама също не може да се похвали с някаква по-специална работа като малък. Той е израснал в Хонолуло. Като тийнейджър първият чернокож президент на САЩ  бил обикновен продавач на сладолед. Първите му самостоятелно изкарани пари били от това му не престижно и не бляскаво заимание.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар