Обрат: Близки на Райна хвърлиха бомбата за нея и Коцето! (още подробности)

Гласувайте за статията

Ето защо толкова дълго време Райна все не може да си намери мъж!

Пилето на поп фолка Райна може да е ината и с чепат характер, но определено може да обича. И то истински. Източници, близки до обкръжението й хвърлиха бомбата с разкритие, което втрещи всички.

А именно за реалните й чувства към бившата изгора Константин. Преди броени дни медиите гръмнаха с поредната среща между Коцето и Райна в неговата дискотека, където тя отпразнува именния си ден.

Райна

Райна още има чувства към Коцето

Всички присъстващи забелязаха огнените погледи, които си разменяли двамата, както и непрестанните им и уж случайни докосвания. Истината обаче е, че в дискотеката не се е случило нищо повече. Дефакто Райна и Коцето нямат връзка и той не изневерява с нея на Надя. Въпреки че на няколко пъти е опитал.

Да, близки до певицата разкриха, че през тези шест години, в които не са заедно, Коцето неведнъж е правил опити да се върне при Райна, но тя твърдо го е режела. И не, защото няма чувства към него, а защото не иска да влиза в ролята на втората жена, на любовницата.

„Питате се защо Райна не можа да си намери мъж. Ами то е елементарно и близо до ума – тя просто не можа да забрави Константин и всичко, което имаха заедно. Само че е твърде умна и горда, за да клекне пред него и да го играе другата, която ще е само за леглото и все сама по празници“, разкриват източниците.

Певицата била категорична, че няма да даде и целувка на Константин, докато е семеен мъж. „Разбира се, тя никога не е искала и не е поставяла условие да напусне Надя. Но ако той я обича истински, сам трябва да избере да бъде с нея. Иначе ще си останат така – с химия или без към Коцето, тя рано или късно ще направи някой мъж щастлив“, сигурни са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар