Супер хит: Глория лудна по мощен метод за отслабване! (ефектът е поразителен)

Диетата на Глория има вълшебен ефект
0

Глория винаги е държала на визията и перфектното си тяло!

Примата на фолка Глория е една от най-добре изглеждащите певици у нас. Тя винаги стриктно е държала на външния си вид и перфектни форми, на които могат да завидят много ученички дори.

Тайната на Глория обаче е, че тя почти никога не си позволява да се отпусне и да прекали с храненето или пиенето. За да пази и здравето си обаче, тя не следва само един, а различни хранителни режими, чиито ефект е видим за всички.

Глория
Диетата на Глория има вълшебен ефект

Най-новият и мощен метод за отслабване на Глория се нарича „малка черна рокля“ и е известен дори в Холивуд. С него само за седмица се отслабва гарантирано с пет килограма, при добро и полезно хранене.

За да влезете в отеснелите си дънки, може да го пробвате и вие. Просто трябва да спазвате правилата на хранене, които са на принципа на монодиетите за по един ден.

На първия ден например, се ядат само рибни продукти. Рибата може да е всякаква и да е приготвена по различни начини, само не бива да бъде пържена. Освен нея не се яде нищо друго.

На втория ден си хапваме зеленчуци, дори и картофи. Пърженото отново е забранено. Третият ден е посветен на пилешкото месо, което правим така, както ни харесва, но не го смесваме с нищо друго, дори и със салати.

Четвъртия ден ядем различни видове каши. Добре е ако си ги направим сами и то от пшеница, грешка, овесени ядки и прочие. Фибрите в тях действат чудесно на метаболизма и отслабването. Петия ден ядем само мляко – кисело и прясно мляко.

Шестия ден е денят на плодовете, които обаче не бива да бъдат подсладени с нищо. А на седмия ден вече можем да ядем всичко, само без сладко, тестено и пържено. По време на цялата диета се пие много вода, а кафето се избягва – позволено е само по едно на ден.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.