Срам: Явор Бахаров избяга от всички, скри се в чужбина!

Срам: Явор Бахаров избяга от всички, скри се в чужбина!
4 (80%) 1 vote

Явор Бахаров избяга от всички и се скри в чужбина!

Явор Бахаров отпраши в странство. Актьорът замина в чужбина след големия срам, който сам си навлече. Къдрокоското влезе в Къщата на Големия брат, за да припечели някой лев.

Но така се издъни вътре, че остана с пръст в устата след шоуто. Не се знае дали Явор Бахаров ще вземе това, което се е договорил с продуцентите на ВИП Брадър, щом излезе оттам по свое желание.

Явор Бахаров

Явор Бахаров се издъни яко и сега се крие в чужбина

Потърсен за коментар как се развиват делата при него, той заяви.

„Не съм в България. В чужбина съм. Търсете ме след Нова година”, отсече той припряно. Не се знае къде е в момента, в коя държава се намира актьора.

Припомняме, че Явор Бахаров излезе със скандал от ВИП Брадър. С този прецедент тоа написа новата история на скандалджийското шоу в десетото му юбилейно издание.

В Изповедалнята актьора се опита да изнудва продуцентите на шоуто, като цитира на всеослушание клаузи от договора. Той си помисли, че така ще увеличи парите, след като престоя вътре само 25 дни и сам напусна.

Въпреки че не бе изгонен от останалите съквартиранти, нито от зрителите.

Не се знае дали продуцентите ще съдят Явор Бахаров след опита му да ги рекетира. И колко от предварителното възнаграждение ще получи той след като сам инициира бягството си от формата. Той отказа да влезе в роля с Жана Бергендорф.

В Къщата той се държа почти грубо с нея, като непрекъснато отблъскваше атаките на скандалната шампионка от Х фактор. Явор Бахаров не се появи и на афтърпартито, след като шоуто свърши.

Все пак успя да замаже малко лошото впечатление, като се държа почтително, с намерение да се смилят над него и да си вземе парите. Колкото се може повече от тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар