Десислава Генчева ли ще дърпа конците на Дондуков 2? (Вижте първите й гафове)

Гласувайте за статията

Десислава Генчева даде заявка да стане пиарка на държавата, първата дама си позволява да забрави добрия тон

Въпреки, че Десислава Генчева няма да заема пост на Дондуков 2 всички започват да се досещат, че тя ще дърпа конците в президентството.Поста за Росен Плевнелиев

Първата дама на България имаше неблагоразумието да нарече президента Плевнелиев жена е личния си профил във фейсбук. За това свидетелатва  поста й в социалната мрежа. Който изобщо няма нищо общо с добрия тон. Задължителен за държавния глава като обединител на нацията.

И ако до сега имахме президент без първа дама от понеделник може да се окаже, че първата дама ще изпълнява функциите на истинския стопанин на Дондуков 2.

Госпожата си позволи да коментира и кандидатът на ГЕРБ Цецка Цачева по време на дебата й с Румен Радев. Повод за иронията й стана момента, в който тя се разплака за убития си дядо. Вижте поста на Генчева в социалната мрежа. С който иронизира съперничката на новия си съпруг, предоставен ни от електронното издание  vevesti.bg.Поста за Цецка Цачева

Въпреки, че новата първа дама по образование е пиар си позволява да нарушава неговите закони. Тя допуска да изказва лична позиция в профила си, въпреки, че е в предизборна кандидат-президентска позиция.

Предишната първа дама Юлиана Плевнелиева използваше социалните мрежи да прави скандални лични коментари. Но беше далеч по-дискретна.

Доста има да учи Десислава Генчева как да се държи като първа дама. Образованието й е добро. Завършила е английско училище. Висшето и образование е Финанси и маркетинг. Има всичките данни да излезе от обувките на обикновена жена. Да не се занимава със злободневни неща, за да стане достойна жена на обединителя на нацията. Това очакват от нея всички нормални българи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар