Нешка Робева категорична: Бойко Борисов провали Цецка Цачева

Нешка Робева категорична: Бойко Борисов провали Цецка Цачева
5 (100%) 1 vote

Нешка Робева е убедена, че действията на премиера са довели до загубата на ГЕРБ на изборите

Нешка Робева обвини Борисов за изборния резултат

Нешка Робева обвини Бойко Борисов за загубата на Цецка Цачева на президентските избори. Легендарната треньорка е категорична, че действията на премиера са довели до изборния резултат и до нежеланието на хората да подкрепят партията и кандидата, издигнат от нея.

Нешка Робева обвини Бойко Борисов за загубата на изборите

Нешка Робева обвини Бойко Борисов за загубата на изборите

„От самото начало Бойко Борисов, който от българската граматика знае само едно лично местоимение в 1 л. ед. ч. – „аз”, направи всичко възможно да провали тази жена по време на изборите“, заяви в студиото на Би Ти Ви Нешка Робева и коментира, че според нея е възможно премиерът да следва собствен сценарий.

Според нея, големият проблем на ГЕРБ на тези избори е бил в това, че самата Цачева е останала като сянка на вездесъщия Борисов.

„Бях 100% убедена, че ако Цачева беше спечелила на първи тур, лидерът на ГЕРБ щеше да намери причина да предизвика предсрочни избори, защото тогава щеше да бъде убеден, че ще вземе по-голямо мнозинство и ще бъде по-свободен в изпълнителната власт”, обясни още тя.

Дали ще се гласува на предсрочните парламентарни избори по нови правила зависи от мнозинството в Народното събрание, допълни бившият треньор на отбора ни по художествена гимнастика. Тя съобщи още, че е получила предложение да влезе в инициативния комитет, който стои зад кандидатурата на Румен Радев, но го е отхвърлила.

„След оливането ми с Бареков нямах право да излизам и да инициирам нечия кандидатура”, заяви тя и обясни, че не е познавала достатъчно добре Румен Радев, но пък в самата предизборна кампания той е разкрил себе си.

„Лично на мен той ми допада като един интелигентен човек, много над нивото на всички, които до тук са излизали като кандидати”, коментира Робева, според която новоизбраният президент има широка обща култура, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар