Бойко Борисов се връща на бял кон?

Бойко Борисов се връща на бял кон?
5 (100%) 1 vote

Според социалния антрополог Харалан Александров, ерата на Борисов не е приключила

Немалка част от политиците са на мнение, че след драматичното развитие около ГЕРБ, Бойко Борисов съвсем скоро ще се върне отново на бял кон.

Социалният антрополог Харалан Александров посочи, че почитателите на Бойко Борисов са му сърдити за това, че предложи Цецка Цачева за президент, както и за подадената оставка.
В студиото на „Тази сутрин” по Би Ти Ви той посочи, че картината с пастирите, извеждащи стадото зад Румен Радев и Росен Плевнелиев, не е никак случайна. Той посочи, че е останал спокоен от този разговор, тъй като по този начин президентите са показали, че държавата наистина функционира.

Бойко Борисов

Според социалния антрополог Харалан Александров, ерата на Борисов не е приключила

Според Харалан Александров човешкото политическо поведение е дълбоко ирационално. В картината му за света обществото е искало малко по-различен президент – по-стегнат и малко проруски.
Това обаче далеч не означава, че ерата на Бойко Борисов е приключила, напротив, категоричен е социалният антрополог.

Той предупреди, че поведението на Корнелия Нинова е твърде назидателно и триумфалистко и това ще й изиграе лоша шега.

Политикът Красимир Каракачанов пък бе на мнение, че БСП няма да пожъне същия успех на предсрочните избори. Противно на всички, които скочиха срещу Бойко Борисов и започнаха да го плюят, след като кандидатът на ГЕРБ изгуби президентските избори, Красимир Каракачанов заяви, че той няма да го направи, защото е много лесно да ритнеш падналия.
По-трудно обаче е да проведеш разговор със силния.

Каракачанов заяви, че партията му няма да подкрепи бюджета първо, защото не е бил обсъден с тях и второ, защото искат 830-840 милиона, за да бъде повишена минималната пенсия.
Той е категоричен, че изборите в никакъв случай не могат да бъдат залог за стабилността на страната и интересите на обществото.

В заключение Красимир Каракачанов призова ген. Румен Радев да бъде генератор на идеи, а не послушен държавен глава, какъвто имахме пет години, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар