Доналд Тръмп женомразец? Вижте коя е най-обожаваната личност от него

Доналд Тръмп женомразец? Вижте коя е най-обожаваната личност от него
4.5 (90%) 2 votes

Доналд Тръмп далеч не е женомразец, най-уважаваната личност от него е една дама на

Доналд Тръмп женомразец и плейбой? Друг път! Напук на слуховете, че новия президент цени в жените само външния им вид, той е доказал, че някои от тях са спечелили и уважението му. А една е най-обожавана от него и това не е Мелания Тръмп.

Въпреки, че е на повече от 60 години, тази жена е част от живота на Доналд Тръмп. Тя все още е служител при бившата му съпруга Ивана Тръмп и именно тя е отгледала Доналд — младши, Ерик и Иванка! Тази жена се нарича Дороти Къри и е от Белтурбет — Ирландия. Повече от 30 години тя работи за Доналд Тръмп като бавачка на децата му. А днес полага грижи и за някои от внуците му.

Неговите деца често са пътували с бавачката си до родния й край и изключително много я обичат и са привързани към нея.

През 2014 Доналд Тръмп — младши дори заминава в Ирландия, за да посети своята бавачка и по този повод й казва, че до това място може и да няма директна линия, но тя със сигурност е останала завинаги в сърцата им.

Наскоро Ерик е съобщил, че Дороти и сега продължава да работи за майка му Ивана.
„Когато вече пораснахме и се отделихме, тя остана у дома, за да работи за нашето семейство“, казва синът на новия президент на САЩ.

Екипът на списание Mirror посетил родното място на Дороти. Там заварили двете й сестри, но те отказали да коментират каквото и да е било във връзка с ангажимента на Дороти в къщата на американския магнат. От друга страна местните жители разказват, че отлично си спомнят посещенията на децата на Доналд Тръмп.

Доналд Тръмп уважава жените си, но най-много цени бавачката

Доналд Тръмп уважава жените си, но най-много цени бавачката

А също така не крият, че самия Тръмп питае огромно уважение и респект към нея. И неведнъж се шегувал, че би я взел за свой съветник, ако приеме да остави съпругата му Ивана и да стане част от бизнеса му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар