Десислава Генчева – най-сексапилната родна президентша (Вижте как събра погледите)

Десислава Генчева – най-сексапилната родна президентша (Вижте как събра погледите)
5 (100%) 1 vote

Десислава Генчева определено събра погледите в изборната нощ

Десислава Генчева с право може да се смята за най-сексапилната родна президентша

Десислава Генчева определено може да се нарече най-сексапилната президентша, която страната ни е имала.

Съпругата на новоизбрания президент на България генерал Румен Радев събра погледите още в изборната нощ със секси тоалетчето, с което се появи рамо до рамо с мъжа си.

Румен Радев с Десислава Генчева в изборната нощ

Румен Радев с Десислава Генчева в изборната нощ

За събитието тя беше избрала минижуп и лъскаво ламе. И веднага показа, че не смята да абдикира от задълженията си на първа дама като предшественичката си Юлияна Плевнелиева, дори напротив.

Малцина знаят, че Десислава всъщност е човекът, който основно движеше кампанията на генерала. Затова и е почти сигурно, че тя няма да остане само жената на президента, както предпочита връстничката ѝ Мелания Тръмп. И в двата случая двете първи дами ще има за какво да си говорят, ако съпрузите им един ден се срещнат. И вероятно ще използват не английския, а езика, на който винаги са се разбирали българите и техните събратя от бивша Югославия (Мелания, както е известно, е от Словения).

В първия си брак Десислава е живяла вече с политик – преди 13 години се развежда с Георги Свиленски, депутат от БСП С Румен Радев се запознава покрай работата ѝ във финансовия отдел на щаба на Военновъздушните сили. Жълти детайли са дали към онзи момент командирът на ВВС е бил разведен, или не. Факт е обаче, че от август миналата година двамата официално са семейство, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар