Илиана Раева направи разтърсваща изповед за Цвети Стоянова

Илиана Раева направи разтърсваща изповед за Цвети Стоянова
4.5 (90%) 2 votes

Гимнастичката все още не се е възстановила напълно

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева направи разтърсваща изповед за гимнастичката Цвети Стоянова.

Илиана Раева призна, че е ходила в дома на Цвети наскоро и тя я е посрещнала с невероятно вкусна баница. Цвети Стоянова споделила, че знае рецептата от майката на приятеля й.
От думите на Илиана Раева става ясно, че гимнастичката, която се опита да посегне на живота си, все още не е укрепнала след тежкото изпитание, през което премина.

Половинката на легендарния футболист Наско Сираков не скри, че това е една от най-жестоките ситуации, на които е попадала в живота си.
В такива моменти обаче тя сякаш успява да сложи броня и да се защити. Въпреки всичко случило се, Илиана Раева не крие, че е успявала да спи спокойно нощем.

Илиана Раева

Гимнастичката все още не се е възстановила напълно

Всяка сутрин, щом отидела в салона казвала на момичетата да сложат усмивките на лицата си. Правила всичко това, защото имала вътрешно убеждение, че с Цвети Стоянова всичко ще бъде наред.
За нея останалите момичета от отбора също били много важни. Към днешна дата признава, че не е имала право да ги подлага на какъвто и да било стрес.

Споделя, че не е привърженик на чуждите сентенции, тъй като живее своя живот и гледа на нещата, пречупвайки ги през собствената й призма. Убедена е, че човещината й е помогнала да спаси останалите момичета. Според хората обаче всичко стои по друг начин.

Илиана Раева е категорична, че е отдала сърцето си на нещо, което е истински красиво – човещината и не е от хората, които постигат целите си, преминавайки през трупове. Тя защити позицията си, посочвайки, че в Рио всичко е било на живот и смърт.

През това време Илиана Раева се е сблъскала с най-страшното – смъртта на майка й и най-хубавото – раждането на внучка й. Убедена е, че животът е палитра и никога няма да се промени, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар