Павел не иска да повярва: Думите на Михаела Филева го размазаха! (истината ще ви втрещи)

Гласувайте за статията

Михаела Филева накара Павел да се изпоти и да си глътне дъвката от стрес!

Чаровницата Михаела Филева още е в сериозна връзка с рапъра Павел. Казваме все още, тъй като двамата бяха на косъм да се разделят, разкриха близки до тях източници.

Причината за това е… бременността на певицата. Да, Михаела Филева била убедена, че е бременна и преди няколко седмици лично изприпкала до аптеката, за да си купи тест и да провери.

Михаела Филева

Михаела Филева и Павел бяха на косъм от раздяла

Вместо да запази всичко в тайна от Павел и да му каже чак крайния резултат обаче, тя не се сдържала и му изпяла опасенията си. Реакцията на рапъра била тази, която потресла сладураната.

Оказало се, че Павел още не е готов да става татко. Той така се опулил и облещил от думите на Михаела, че Филева избухнала в крясъци и му посочила вратата на дома си. След това направила теста бясна и въздъхнала с облекчение, когато той се оказал отрицателен.

„За късмет се оказа, че не е бременна, а просто й е закъсняло от времето или от хормонални проблеми. Павел обаче се върна и без да знае какъв е бил резултатът от теста, я помоли за прошка. Извини й се, че е бил объркан и не е реагирал адекватно, а после я увери, че иска да бъде с нея и е готов дори да дундурка бебе“, разказват близки на Михаела Филева.

Реакцията на Павел била и причината тя да му прости първоначалното прегрешение и двамата да се съберат отново. Както рапъра, така и Михаела Филева все още не е готова за бебе и семейство, така че двамата бързичко намерили обратно пътя един към друг.

Припомняме, че Михаела и Павел са заедно вече няколко години и успяха да се преборят с всички клюки и интриги по адрес на връзката си така, че да остават заедно и по-силни от всякога.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар