Наталия Гуркова взриви с разкритие за Доналд Тръмп!

0

Разкритието за Наталия Гуркова и Доналд Тръмп втрещи обществеността!

Наталия Гуркова е една от красавиците, която е имала нещо общо с новия президент на САЩ Доналд Тръмп. Миската е публикувала обща снимка с новия стопанин на Белия дом. Фотото е правено преди осемнадесет години.

Тогава настоящата съпруга на диамантения бос, сърбина Джордже Михалевич, е участвала в конкурса „Мис Вселена”. Шоуто е проведено на Хавайските острови.

Доналд Тръмп
Какво е имало между Доналд Тръмп и нашата Наталия Гуркова?!

Милиардерът е собственик на бранда и на снимката настоящият 45-президент на САЩ е сложил ласкаво ръка на талията на красавицата.

Според клюкарите обаче палавникът, известен с падалката си по моделите, не само е положил длан на кръста на нашенката. Той вероятно е мачкал и чаршафите с Наталия Гуркова, подозират те.

Потребителите на социалните мрежи са убедени, че американеца е спал с българката и поради няколко неоспорими факти. Доналд Тръмп е женен три пъти, като двете от съпругите му са европейки.

Първата му жена, Ивана Зелничкова е чехкиня, настоящата първа дама е сръбкиня-Мелания Тръмп. Затова нищо чудно президента на Америка да е мачкал нещо повече от талията на Гуркова.

А и красавицата също не е от моногамните. Според слуховете тя е изневерявала на съпруга си, след като нещата помежду им заскърцаха и двамата бяха в доста обтегнати отношения.

Хубавицата се върна в България от ЮАР, където живееше с богаташа, защото се страхувала за сигурността и живота си на децата и на себе си.

После плъзна слухът, че бизнесмена е разорен и са му останали само акциите на компанията на стойност около 42 милиона долара.

Наталия Гуркова залитнала по нов милиардер. Той засипвал нашенката с невиждан лукс и двамата дори кроели планове за общо бъдеще и дете.

Сега Наталия Гуркова твърди, че отново е със съпруга си и се радва на приятелството с Доналд Тръмп. Дали е така, само времето ще покаже.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.