Бомба: Жени Марчева отново шокира ефира!

Гласувайте за статията

Жени Марчева отново провокира в ефир, навик й стана вече!

Водещата на „Тази неделя” по Би Ти Ви Жени Марчева отново скандализира. Брюнетката има изявен афинитет към късите поли.

Това тя демонстрира при едно интервю с колегата си и настоящ евродепутат Николай Бареков. Тогава тя го засече и искаше да го препитва в ефир дали знае добре английски език.

Жени Марчева

Жени Марчева пак стана тема номер едно, но не с предаването си

Той се възмути, че колежката му се опитва да бъде в ролята на строга учителка и демонстративно напуска студиото на медията. Като преди това я захапа за късата й пола.

Николай Бареков каза, че „харесва баджаците й, но не добре да си ги показва в ефир”. Тази остра забележка изобщо не впечатли водещата с панагюрски корени.

Сега брюнетката отново демонстрира непукизъм. Тя се яви в студиото на медията, в деня на избора, с доста прозрачна блузка. Подборът й на тоалет в този решителен ден за българската нация чаровницата бе, меко казано скандален.

Под блузката й прозираше нейното бельо. С това облекло тя по-скоро би се котирала на купон в Студентския град, отколкото да е като сериозна водеща в студиото на Би Ти Ви.

Колегите се питат дали това, което си е сложила дали е нейно дело или стилистите в медията й отмъщават за нещо. Това остава мистерия.

Но не и палавият нрав на телевизионерката. Според слуховете тя окончателно е зарязала мъжа си и двете си деца и е обърнала взор към бизнесмен, с когото правила интервю в студиото.

Водещата на „Тази неделя” се отличава с невероятна амбиция, но и с доста палав нрав. За любовните й авантюри в телевизията се носят легенди и вероятно повечето отговарят на истината.

Жени Марчева ги подклажда, защото винаги се носи предизвикателно и изглежда на предаване така, сякаш току-що е била на купонджийско парти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар