Емануела се тръшна на продуцентите на ВИП Брадър

Емануела се тръшна на продуцентите на ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

Фолк фурията е убедена, че е представена тенденциозно в светлината на лека жена

Фолк фурията Емануела се тръшна на продуцентите на ВИП Брадър.

Тя разкри, че се чувства обидена и поради тази причина бе единствената, която не присъства на афтър партито, което се проведе веднага след финала на шоуто.

Емануела не може да преглътне факта, че е била представена като лека жена в риалитито и хвърля вината за това изцяло върху продуцентите, пише ХотАрена.
Певицата категорично отказа да се присъедини към останалите съквартиранти, които вдигнаха луд купон в столичен пиано бар с изпълненията на Жана Бергендорф.

Емануела

Фолк фурията е убедена, че е представена тенденциозно в светлината на лека жена

Макар Миглена Ангелова да бе сочена за най-мразения съквартирант през цялото време на пребиваването й в къщата, тя не само уважи купона, а се забавлява искрено. Дори бе изключително щедра и се щракна поотделно с всеки един от бившите съквартиранти.
Емануела обаче бе непреклонна и отказа да се присъедини към купона.

Чалга дивата обаче далеч не е единствената, която е обидена на продуцентите на ВИП Брадър. Другите двама участници, които са сърдити са актьорът Явор Бахаров и Георги Софкин.
Двамата също са отказали категорично да уважат с присъствието си закриването на юбилейния сезон на шоуто, което се състоя на 11 ноември.

И докато Емануела е убедена, че е представена абсолютно тенденциозно в тази светлина, то Деси Цонева, която също не бе представена в много добра светлина, си е взела поука.
Тези дни наследницата на покойния телевизионер Димитър Цонев заяви, че променя коренно начина си на живот.

Според нея е крайно време да си седне на задните части и да стане един по-сериозен човек, който да поема отговорности. Тя посочи, че отсега нататък ще се концентрира върху бъдещето на сина й.
Деси Цонева твърди, че се чувства добре, уравновесена е и става по-отговорна.

Възнамерява да започне работа на 2-3 места едновременно и подчертава, че ще работи с удоволствие, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар