Експерти алармират: Следващите дни ще са истински ад

Експерти алармират: Следващите дни ще са истински ад
5 (100%) 1 vote

Хората със здравословни проблеми трябва да са много предпазливи

Експерти предупредиха, че следващите дни ще бъдат истински ад.

Магнитни бури ще ни морят до 23 ноември. Очакванията на експертите са дните 14, 22 и 23 да са истински ад. Хората, податливи на влиянието на магнитните бури ще бъдат измъчвани от силно главоболие.

Причината за сериозното неразположение са двете мощни слънчеви изригвания, които са започнали още в началото на месеца (на 3 ноември).
Специалистите уточняват, че магнитните бури са вариации в силата, формата и посоката на геомагнитното поле в резултат от сблъсъка между него и слънчевата плазма.

ад

Хората със здравословни проблеми трябва да са много предпазливи

Този феномен може да превърне живота ни в ад, тъй като ще се отрази върху техниката, мобилните телефони, електрониката и радиоразпръскването. Няма да подмине и електричеството.
Тези дни обаче са най-критични за хората, които страдат от сърдечни проблеми. Резултатите от проведени наскоро изследвания сочат, че състоянието на хората, страдащи от исхемична болест на сърцето се влошава с 55% повече при наличието на магнитна буря в сравнение с останалите дни.

25% от пристъпите на стенокардия пък възникват в края на тези неблагоприятни дни. Хората, които са по-чувствителни пък може да усетят чувство на тъга и тревога, психическо напрежение, безсъние и раздразнителност в дните с магнитна буря.

За съжаление последствията от тези дни не подминават и малчуганите. В този период някои от тях стават по-агресивни, разсеяни и се справят по-трудно с училищните задължения.
Лекарите твърдят, че единствено здравите хора не усещат сериозно влиянието на тези дни. Хората, страдащи от някакво заболяване обаче са по-чувствителни към въздействието на магнитните бури.

Медиците предупреждават, че следващите дни ще са истински ад за хората страдащи от сърдечносъдови проблеми, аритмия, високо кръвно налягане, сърдечен порок, исхемична болест на сърцето и задух особено, ако болестта им, е в по-напреднал стадий.

Добре е в този период да се приемат стриктно медикаментите, изписани от специалист и да се избягва нервно и психическо напрежение, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар