Развежда ли се Хилари Клинтън с Бил? (Вижте истината)

Гласувайте за статията

Хилари Клинтън подала молба за развод, загубата на изборите я тласнала да сложи край на брака си с Бил

Новината, че адвокатите на Хилари Клинтън са внесли в съда  молба за развод съобщава изданието „Крисчън Таймс“. Дори се публикува фотокопие на заявения иск. За да бъде информацията по-достоверна.

Все още няма коментари от известното семейство. Но според медиите бракът им бил фактически се разпаднал и двамата отдавна не живеели заедно . А причината посочена в исковата молба била „непреодолими разногласия”, предават от електронната новинарска агенция pik.bg.Хилари и Бил Клинтън

Оказва се, обаче, че това е поредната лъжлива новина. Според мнението на изявени IT специалисти разследващи измами съобщението е фалшиво. Дело било на хакери, които са създали паралелна страница на споменатото издание. Което уж е разпространило информацията.

От „Крисчън Таймс” заявяват, че изобщо не са публикували информация за развод на семейство Клинтън на собствения си сайт.

За съжаление това не е първата фалшива новина, която хакери пускат за развод на президента Бил Клинтън и неговата съпруга бивша Първа дама на САЩ и Държавен секретар. Преди две години излезе подобно съобщение. Което бе също фалшиво. Само дето тогава мотивът на Хилари да скъса официално с половинката си бил скандалът разиграл се преди години между бившата стажантка в Белия дом Моника Люински и 42-рия американски президент.

Кандидатката за президент на САЩ  се опасявала, че това ще и попречи да се кандидатира за държавен глава. Само дето и сега и преди информацията се оказа един обикновен кьорфишек. Плод на недоброжелателни, но умели  хакери, които си правят шеги на гърба на известните личности.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар