Жени Марчева отново скандализира ефира

Жени Марчева отново скандализира ефира
5 (100%) 2 votes

Тв водещата се облича все по-предизвикателно

Водещата на „Тази събота” и „Тази неделя” по Би Ти Ви – Жени Марчева скандализира ефира за пореден път.

Припомняме, че неотдавна медията бе разтърсена от чутовния скандал, който се заформи между Жени Марчева и евродепутата Николай Бареков.
Тогавашната случка се разигра пред очите на зрителите в неделния ефир.

До скандала се стигна, след като Николай Бареков трябваше да прочете няколко изречения от страниците на „The New York Times” в ефир.
Евродепутатът обаче изненада не само Жени Марчева, а и зрителите на медията с постъпката си. Той се разгневи от предизвикателството, отправено му от тв водещата и си тръгна като фурия от студиото.

Жени Марчева

Тв водещата се облича все по-предизвикателно

Преди да напусне студиото на предаването, Николай Бареков заяви категорично, че няма да стане част от тази провокация и ще остави зрителите да се наслаждават на баджаците на тв водещата.
Самата Жени Марчева остана като тресната, тъй като не очакваше подобна реакция от страна на евродепутата.

След тази случка обаче тв водещата сътвори нова изцепка. Явно не й беше достатъчно да изложи на показ „баджаците” си и този път показа бельото си.
Очевидно страстта й към скандално късите поли я е заслепила до такава степен, че не обръща внимание на съществени подробности.

Зрителите се запитаха къде са стилистите на предаването и посочиха, че още малко ще заприлича на актриса от горещите филми за възрастни.
В неделя тя се появи в ефира на Би Ти Ви с блузка, зад която закачливо прозираше бельото й.

Безспорно тоалетът й наподобяваше повече на боди за някой от нощните клубове в Студентски град, отколкото на дреха за телевизионния ефир.
Е, очевидно чалга модата навлиза ударно и в телевизионния ефир.
Така и не става ясно обаче дали изборът на неподходящата дреха е на самата Жени Марчева или пък стилистите на медията са решили да й отмъстят за нещо, пише webnovinar.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар