Имал ли е Доналд Тръмп любовна авантюра с Наталия Гуркова?

Снимка на Наталия с Доналд Тръмп от 1998 г.
0

Наталия Гуркова участвала в конкурса на Доналд Тръмп „Мис Вселена“

Съвсем новият президент на САЩ Доналд Тръмп гушка нежно талията на Наталия Гуркова. Миската побърза да се похвали в социалните мрежи с обща снимка, на която се вижда как палавият милиардер и обитател на Белия дом за следващата петилетка е поставил ръка малко под талията на красавицата – пише „Таблоид“.

За да не стане объркване, миската е коментирала фотоса с многозначителното „Поздравления на моя приятел… Г-н Президента“. Потребителите на социалната мрежа побързаха да се впуснат в обичайната теория на вероятностите с твърдението, че българката и американецът са били любовници. Клюката се подклажда от факта, че милиардерът си пада по източно европейки – две от трите официални съпруги на новия държавен глава на Щатите са от бившия соц лагер – чехкинята Ивана Зелничкова и настоящата първа дама – словенката Мелания Кнаус.

Снимка на Наталия с Доналд Тръмп от 1998 г.
Снимка на Наталия с Доналд Тръмп от 1998 г.

От описанието на кадъра научихме още, че е направен преди 18 години – през 1998 г., на конкурса „Мис Вселена“, проведен на Хавайските острови. Доналд Тръмп е собственик на бранда. Според клюкарите във Фейсбук това е още едно доказателство, че Тръмп е мачкал много повече от талията на Наталия Гуркова. Доводът им е, че няма как красавица като Гуркова да си е спестила визита в спалнята на милиардер, на всичкото отгоре шеф на конкурса, който се е пробвала да спечели като модел. Железен аргумент, наистина – коментира в заключение таблоидът.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.