Десислава Генчева – истинската първа дама (Снимки)

Десислава Генчева – истинската първа дама (Снимки)
4 (80%) 2 votes

Десислава Генчева е връстничка на Мелания Тръмп и със сигурност няма да остави президента самотен в управлението

Новата първа дама Десислава Генчева коренно се различава от своята предшественичка г-жа Плевнелива. Която отказа ролята да е стопанка на Дондуков 2.
47-годишната съпруга на генерал Радев ще застане плътно до своята половинка. Както го направи по врем на изборите. И няма да се скрие от светлините на прожекторите. Тъй като и професионално е  подготвена за новата си роля. А визията й отлично съвпада с общите представи каква трябва да бъде президентшата.Десислава Генчева

Любопитна подробност е, че Генчева е само с няколко месеца по-голяма от Мелания Тръмп, новата стопанка на Белия дом, предават от новинарската агенция 24chasa.bg.

Десислава е младоженка, тъй като съвсем скоро каза заветното „Да” на любимия си генерал през месец август тази година. Двамата влюбени узакониха връзката си. А булката стоеше в основата на цялата предизборна кампания на кандидатът за президент.

Първата дама на България има един провален брак зад гърба си с политика и депутат от БСП Георги Свиленски. С когото живее повече от 13 години и има от него син. Който вече е голям и завършва с отличен успех испанска гимназия. Младежът се появи на обща снимка с майка си, генерал Радев и двете му деца от предишния му брак.

Десислава Генчева няма да е само съпруга на президента, а ще бъде истинска първа дама и с визията си и с професионалните си умения. А също ще има водеща роля в изграждането на медийния образ на петият български държавен глава.

Разгледайте снимките на Десислава Генчева в галерията и вижте, че по нищо не отстъпва на Мелания Тръм въпреки, че не е модел!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Десислава Генчева – истинската първа дама (Снимки)”

  1. Дидо

    Ное. 14. 2016

    Тая циганка Първа дама-да не сте пили вакса?!!!Като я гледах как се навираше и припкаше до него не ми направи добро впечатление,много арогантна и нахална в невзрачните си дрехи…Чудя се според избора му що за птица е Президента…

Добавете коментар