Бойко Борисов: БСП да си направи кабинет, подавам оставка!

Гласувайте за статията

Бойко Борисов не се изметна, ще подаде  оставка на кабинета на ГЕРБ

Бойко Борисов заяви, че ще подаде оставка. Новото мнозинство на БСП, ДПС и ДСБ да си съставят кабинет.  Щом управляващата коалиция няма нужната подкрепа, значи ще се събрази с народната воля.

Премиерът лично поздрави новият пети президент на България генерал Румен Радев. Но и иронично изказа благодарности на ДПС и ДСБ за всичко, което направиха за да спечели кандидатът на левицата.Бойко Борисов

Борисов апелира към всички, които са го обвинявали в задкулисна заигравка с ДПС  да му поискат прошка. Той се закани да търси строга отговорност от гербажийските кметове за провала на президентските избори.

Премиерът на България призна, че държавата се управлява много трудно. След двегодишното управление на ГЕРБ нека новото мнозинство управлява през следващите години.

Особени благодарности получи лидера на ДСБ Радан Кънев за неимоверните му старания център-дясното да претърпи крах на изборите. Особено в тежката ситуация, в която се намира целия свят трябваше да се съобразяваме с прищевките на Патриотичния фронт и на Реформаторите, сподели лидера на управляващата партия.

На извънредната пресконференция в словесна атака влязоха Борисов и устатият журналист Сашо Диков. Който с нервашкия си нрав няколко пъти прекъсна българския премиер с думите, че София вече е червена. Видимо А той видимо нервен го запрати при приятелката му Корнелия Нинова и на нея да задава въпроси. Докато Стажантът, крещейки му задаваше неудобните си  питани, предават от новинарската агенция blitz.bg.

На финала на пресконференцията премиерът отново се заяде с журналиста като му пожела да бъде спокоен и щастлив.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар