БСП ликува: Генерал Радев е новият президент (Вижте първите резултати)

Гласувайте за статията

Генерал Радев е новият стопанин на „Дондуков” 2, баща му го поучава да не прави издънки

България отсъди генерал Румен Радев да е новият президент. БСП ликува от изборната победа. Според социологическите агенции кандидатът на левицата печели балотажа.

По последните данни генерала печели вота с категоричните 58,5 %.  Докато Цецка Цачева остава зад борда с 35, 7%. Неподкрепилите никой от двамата кандидати са 5,8 %.

Георги Радев бащата на българския президент

Георги Радев бащата на българския президент

Социолозите за генерал Радев

За кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илиана Йотова са гласували някъде около 2 милиона избиратели. За кандидатите на ГЕРБ гласа са си дали някъде към 1,2 милиона българи.

Нищо неочаквано не се е случило на този президентски балотаж. Още на първия тур стана ясно, че десния избирател не припозна в лицето на Цецка Цачева своя кандидат.

Бащата на генерал Радев развълнувано сподели първите си вълнения след победата  на сина си. Той не може да повярва до къде е стигнал наследника му. Но пъК пред камерите на Нова тв призна, че момчето му е много упорито и с каквото се захване го докарва до край, информират от електронния вариант на вестник 24chasa.bg.

Щастливият родител на петият български президент не скри радостта си, но призна, че по бащински се е опитал да посъветва наследника си като го е заклел да не прави издънки. И да работи за благото на тоя народ. „Както съм те учил”, реди думите си бащата на генерала.

Георги Радев пожела на българският президент да е жив и здрав. И да служи достойно на родината, призова наследника си щастливия баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар