Брад Пит и Анджелина Джоли се събират?! (Вижте какво каза близък на актрисата)

0
5/5 - (1 vote)

Неочакван обрат в отношенията между Брад Пит и Анджелина Джоли

Има вероятност отношенията между Брад Пит и Анджелина Джоли неочаквано да се развият в друга посока. Това стана ясно в интервю, което бащата на актрисата даде. От  E! News думите му бяха интерпретирани по този начин.

Джон Войт заяви, че оценява загрижеността на всички за случващото се между Брад Пит и дъщеря му. Той изрази благодарност и към всички, които се молят за тях. Възрастният актьор се надява, че много скоро нещата между Брад и Анджелина ще се оправят. След казаното от него става ясно, че има шанс двойката да се помири преди да се стигне до развод.

Анджелина Джоли затопли отношенията с баща си едва през 2007 година – след смъртта на нейната майка. В продължение на години актрисата и нейният брат не бяха в добри отношения с баща си, пише БЛИЦ.

Половинката на Брад Пит обяви, че се развежда преди два месеца. Тя отказа да назове точната причина за решението си, но допълни, че двамата с Брад Пит имат непреодолими различия в характерите. И най-вече по въпросите, свързани с възпитанието на децата.

Малко след това се появиха слухове, че тя е подала сигнал срещу съпруга си за физическа саморазправа с най-големия им син.

Анджелина Б
Анджелина Джоли и Брад Пит се събират?!

Последва разследване от ФБР и съответните органи, занимаващи се със закрила на детето. Актьорът се съгласи да бъде подложен на тест за употреба на опиати и алкохол. След като тестовете отчетоха негативни резултати, социалните служби му разрешиха да се срещне с децата. Срещата се състоя в присъствието на специалист. Въпреки това Брад Пит не сдържа емоциите и се разплака.

Преди няколко дни той се появи на червения килим. Впечатление на всички направи, че актьорът е в приповдигнато настроение. Той беше в компанията на колежката си Марион Котяр.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.