Факти за Доналд Тръмп, които може би не знаете (Снимки)

Гласувайте за статията

Атрактивния милиардер  Доналд Тръмп ще е 45-тия президент на САЩ, вижте неизвестни факти от живота му

Доналд Тръмп е учил във военната академия на САЩ. Родителите му го пращат там едва на 13 години защото са искали бунтовният малчуган да се научи на дисциплина. Само дето малкия Тръмп си печели реноме на всезнаещ ученик. Който не иска да се подчинява безпрекословно на никого.Доналд Тръмп

Новоизбраният президент на САЩ е абсолютен трезвеник. Той не близва и капчица алкохол. Дори не докосва бира и вино. Баща му е имал проблеми с пиенето и Доналд Тръмп бяга като дявол от тамян от алкохола. Въпреки отвращението си той преди време пусна водка със своето  име. Която не можа да завладее пазара.

Милиардера пуска настолна игра със собственото си име в края на 80-те години. “Тръмп: Играта”е точно в негов стил. Участниците продават имоти и печелят пари. Това не е от най-печелившите проекти на богаташа.

Новоизбраният американски президент е печелил наградата „Златна малинка”. За ролята си във филма „Духовете не го правят”. Това се случва през 1989 г и според критиците наградата му е заслужена. Той е признат за най-лош поддържащ актьор, предават от електронното издание на  trud.bg.

Тръмп е притежавал футболен отбор. Той купува „Ню Джърси Дженералс” с амбицията да  го вкара в елитната футболна лига. И този му проект се проваля. Отборът е разформирован по-късно.

Тръмп има кратко участие в лентата „Сам в къщи 2”. Милиардерът има епизодична роля в касовия хит в началото на 90-те години.

Ексцентричният нов президент на американските щати е залагал емблематичната си коса на бас заради кеч турнир. Тръмп има конфликт с президента на кеч федерацията Винс Макмеън. Противника му губи облога и се налага да си обръсне гола главата за да изпълни баса. Добре, че милиардера печели защото е трябвало да се раздели с толкова ценната си коса.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар