Сашо Диков върти любов с тайнствена красавица (Папарашки снимки)

Сашо Диков върти любов с тайнствена красавица (Папарашки снимки)
3 (60%) 1 vote

Сашо Диков побеля, но не спира със завоеванията на любовния фронт

Журналистът Сашо Диков бе спипан с новата си тръпка. Папараци на в. Ретро го засякоха да се среща с дългокрака хубавица в тайна квартира в тузарски столичен квартал.Сашо Диков 1

Като истински ценител на женските прелести бившият скиор все си пада по красавици. Диков бе спипан да вози в новият си форд загадъчна жена. Кото откара до една кооперация в квартал Витоша. Влюбените  пиленца слязоха заедно от автомобила на журналиста. И се отправиха към входа, предават от електронното издание на retro.bg.

Сашо Диков видимо е натежал под тежестта на годините си. 64 годишният мъж не е оня левент от едно време. Явно няколкото килограма в повече са се отразили на външния му вид. Бившият спортист бе облечен доста неглиже, сякаш набързо е излязъл от вкъщи. Няма й помен от елегантният му вид на виден столичен плейбой.

Жената, с която влезе в тайнствената квартира ярко се отличаваше по облекло от разпуснатия спортен стил на журналиста. Сякаш мистериозната дама бе избягала от работното си място. Защото облеклото й бе подходящо за бизнес дела. От колкото за любовна среща.

Влюбните се шмугнаха във входа. Като Диков предпазливо се огледа наляво и надясно. Да разбере дали не ги е засякъл някой любопитко. Притеснен да не разберат за новата му връзка.

Според приятелите на устатия журналист Сашо все още се радва на интерес от страна на нежния пол. Но понеже си е вълк единак трудно може да завърти собствено семейство и гнездо. Остават му само мимолетните връзки и то само с наточени красавици, шегуват се аверите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Сашо Диков върти любов с тайнствена красавица (Папарашки снимки)”

  1. The lover

    Ное. 13. 2016

    Айде, холан. Какъв плейбой, какви пет лева. Нека сружките му отпреди 30-ина година се осмелят да си припомнят (и споделят тук!) в какви гей пргии участваше троянският кон (пардон любовник!) в края на 80те и началото на 90те на 20-и век! А и оная торянската Анка (Аня) Пенчева – и тя голяма красавица, с тая квадратна кост на брадата направо ме зашеметява. Да не говорим за Пипи (Петя Дикова, общата щерка). Тая не спира да сев тъпче и да дебелее. Направо Харизматика!)

Добавете коментар