Челси Клинтън влиза в Конгреса

Гласувайте за статията

Трети Клинтън за Белия дом? Дъщерята Челси Клинтън се готви да седне в Конгреса

Челси Клинтън напира в Белия дом. След като майка й не успя да се уреди с титлата първия президент — жена на Америка, династията Клинтън е решила, че идва ред на ново попълнение — дъщерята Челси.

Всички онези, които след изборната победа на Доналд Тръмп обявиха политическата династия Клинтън за мъртва, доста ще трябва да почакат. Както някои източници твърдят, че това е далеч от истината: дъщерята на Бил и Хилари — Челси Клинтън се подготвя за влизане в Конгреса.

И въпреки че загубиха изборите от републиканеца Доналд Тръмп, Клинтън изглежда не се отказват от мечтата да се върнат в Белия дом.

Според „Ню Йорк поуст“, Челси Клинтън се готви да седне в Камарата на представителите в Ню Йорк, след като се пенсионира демократката Нита Лоуи.

Лоуи, която е на 79, е представител на 17-ата област на Конгреса, която включва и Чапаква, където живее семейството Клинтън. А Бил и Хилари Клинтън през август купиха къща за 1,16 милиона долара в квартал в Чапаква за Челси и нейното семейство.

Челси в момента живее в Манхатън и е регистрирана да гласува там. Новото й жилище обаче ще позволи да стане жител на областта, което ще й даде и право да се кандидатира за мястото на Лоуи.

Източникът на „Ню Йорк поуст“ казва, че „Челси ще бъде следващата конгресмен на династията Клинтън“ и че въпреки че „политиката не е животът, който Хилъри е искала за Челси, самата тя е решила да участва в кампанията на майка си и се оказа, че е много подготвена, сладкодумна и че няма проблем да се реализира в обществото. “

„Има много спекулации в нюйоркските демократични кръгове за пенсиониране на Лоуи и кандидатирането на Челси за мястото“, добавя източникът. „Смята се, че Чапаква е логичното място за Челси да се кандидатира, тъй като ще й бъде лесно там да събира пари и да изгради мощна база“.

Челси Клинтън влиза в Конгреса

Челси Клинтън влиза в Конгреса

Съпругът на Челси Марк Мезвински, също идва от политическо семейство: родителите му, Едуард и Марджъри, са работили в Конгреса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар