Анджелина Джоли губи децата си заради компромати

Топ компромати съсипват Анджелина Джоли
0
4/5 - (1 vote)

Анджелина Джоли губи децата заради компромати

Топ компромати могат да костват децата на Анджелина Джоли. Актрисата направи всичко възможно, за да накара Брад Пит да се разведе с нея и да се откаже от попечителството над децата им. Последните слухове обаче гласят, че актьорът разполага с аудиозаписи и клипове, които могат да съсипят бившата му съпруга.

Източници, близки до холивудската двойка разкриват, че Джоли е решена да докаже, че Брад Пит е бил лош и злобен към децата, но както се оказа и тя не е невинна в тази история. Известната холивудска актриса е получила напълно попечителство над шестте деца, които има с актьора Брад Пит, но това решение сега е поставено под въпрос, пишат чужди медии.

Както информира британският „The Sun“, вече са се появили записи, които биха могли „да посрамят“ актрисата и да доведат до това, да се промени решението за попечителството.

Източници, близки до бившата двойка подчертали, че Джоли планира да докаже, че Брад Пит е проявил насилие към децата, но тя също не е невинна в тази история.

„Вярваме, че има записи от Анджелина, които ще избухнат като динамит срещу нея, ако се появят в обществото“, каза източникът. „Никой не иска да играе толкова“ мръсни“ игри – това не е добре за децата. Но Анджелина и нейният екип са решени да дискредитират Брад Пит, за да не позволят той да бъде настойник“, довършва разказа си информаторът.

Актьорът до този момент се въздържал от посегателства срещу бившата си жена, но вече започва да се изнервя. Още повече, че очевидно Анджи не се е отказала от идеята да го отстрани от живота на децата им.

Топ компромати съсипват Анджелина Джоли
Топ компромати съсипват Анджелина Джоли

Същите тези източници добавят, че Брад Пит наистина е имал конфликт с най-големия си син Мадокс, но всичко завършило само с размяна на обиди. „The Sun“ разкрива още, че членове на персонала в семейната вила на известната двойка подчертали, че Брад Пит винаги е бил добър баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.