За пръв път: Брад Пит проговори след раздялата с Анджелина Джоли

0

Брад Пит наруши мълчанието си

За пръв път Брад Пит проговори по повод краха на брака му с Анджелина Джоли. Актьорът се появи на червения килим по повод премиерата на новия му филм. Той беше в компанията на бременната си колежка Марион Котияр.

Напомняме, че малко след като стана ясно за развода на Брад Пит с Анджелина Джоли, именно Котияр беше посочена като главна виновница за разпадането на звездното семейство. Бременната актриса категорично отрече твърденията, че има интимна връзка с 52-годишния актьор и сподели, че чака дете от любимия си.

Впечатление на всички направи, че Брад Пит вече е свалил брачната си халка. Актьорът грабна микрофона и отправи послание към феновете си. Той им благодари за подкрепата и разбирането, които са му оказали в този изключително труден момент.

През цялото време актьорът се усмихваше и изглеждаше спокоен, отбелязват световни медии. Бременната му колежка също беше в приповдигнато настроение, макар че само преди няколко седмици се чудеше как да се измъкне от създалата се неприятна ситуация около развода на колегата й.

Както вече стана ясно, Анджелина Джоли повдигна обвинение срещу бившия си за физическа саморазправа с най-големия им син. Актьорът е разследван от ФБР. Но така и не стана ясно дали той е посягал на наследника си, пише БЛИЦ.

Заради обвиненията на Джоли, блондинът беше подложен и на тестове за употреба на опиати и алкохол. Те отчетоха негативни резултати.

Брад Пит
Брад Пит свали брачната халка

Новината от последните дни гласи, че бившата двойка вече е постигнала консенсус относно срещите с децата и тяхното попечителство.

Брад Пит ще се среща с наследниците си след консултация с психолог или социален работник. Децата ще останат за постоянно при Анджелина Джоли.

Веднага след като обяви развода си с него, актрисата заяви, че ще настоява в съда за пълно попечителство върху децата.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.