Хилъри Клинтън в скандална афера с шефката на щаба си (Пикантни разкрития)

Гласувайте за статията

Хилъри Клинтън е имала интимна връзка с шефката на предизборния си щаб

Хилъри Клинтън се оказа забъркана в скандална хомо афера

Хилъри Клинтън се оказа забъркана в скандална афера. Източници от американските служби разкриват, че скандалът с имейлите на Хилъри продължава с пълна сила. Специалисти коментират, че именно октомврийската проверка на електронната й поща е бил повратната точка, довела Доналд Тръмп до властта.

Хилъри Клинтън в скандална афера

Хилъри Клинтън в скандална афера

Формално шефът на ФБР Джеймс Коми заповядва разследването срещу кандидатката на демократите заради комуникацията й с бившия конгресмен Антъни Уейнър, който е изритан от Конгреса и подсъдим за педофилия.

Хилъри Клинтън не е близка с извратеняка Уейнър и няма нищо общо с педофилския скандал, смята руската политоложка Елена Ларина. Не така са нещата с вече бившата съпруга на скандалния конгресмен, мюсюлманката Хума Абедин, която в миналото е ръководела ислямска организация, даваща пристан на радикални проповедници и е обвинявана в разпространение на радикалното учение уахабизъм. Същата е и шефка на неусешната кампания на демократката Хилъри. Въпреки че имат голяма разлика във възрастта – Хилъри е на 69 години, а Хума едва на 40, двете са неразделни и отдавна са спрягани за любовнички.

Според наблюдатели на политическия живот тайната им любов датира още от 90-те години на миналия век и бързо стига до ушите на Бил, който по това е време президент. Той скоростно урежда брака на апетитната мюсюлманка с педофила Антъни Уейнър. Това не възпира хомомераците на Хилъри и двете продължават бурната си лесбоафера.

Високопоставени лица във Вашингтон също смятат, че Хилъри е попаднала в полезрението на ФБР по делото срещу маниака Антъни Уейнър именно заради лесбийската връзка с жена му. По думите им по времето на Джордж Буш-младши, когато конгресменът изпада в тежко материално положение, Хилъри урежда на Хума Абедин пост в Държавния департамент. Това е началото на политическата кариера на Абедин, която бързо се издига до върховете на Демократическата партия, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар