Член на илюминатите проговори! (Няма да повярвате какво разкри)

Член на илюминатите проговори
0

Член на илюминатите с нови разкрития за сектата

Една от основните теми на теоретиците на конспирацията от години са илюминатите, а тези дни американските медии непрекъснато лансират „историята” на един член на организацията, който е решил да разкрие някои неща.

След разказа му, може би за първи път виждаме истинската картина за това, което се случва вътре в тайното общество, след показанията на един техен бивш член пред американските медии.

Някогашният, предполагаем член на илюминатите твърди, че е бил въведен в нея, когато е бил само на 19 години, но след една среща, казва той, просто трябваше да се измъкна от организацията. Той твърди ,че е бил член на илюминатите 47 години.

Освен това твърди ,че сегашният президент на САЩ Барак Обама също е член на илюминатите, подчертава също, че световните лидери се подготвят да празнуват Третата световна война в специално изработени бункери. Както казва той, един от най-големите бункери се намира под летището в американския град Денвър.

„По света има общо 439 бункери. Всеки един от тях, както и базите са контролирани от илюминатите. По-голямата част от тях се намират в Сао Пауло в Бразилия. В един от бункерите могат да се скрият 5 хиляди души и там да останат цели 10 години“, казва той и добавя:

“ Лично аз бях в този бункер и той е по-голям от всеки, който можете да си представите. В бункера е планирано да влязат най-богатите 5 хиляди души, най-умните и най-влиятелните хора в света, които биха били защитени там и от термонуклеарна война, природни или всякакви други глобални бедствия „.

Според неговите думи, ключови личности от историята като Леон Троцки, Ейбрахам Линкълн и Саддам Хюсеин, са пребивавали в този бункер по време на големи конфликти.

Още една от неговите теории е, че има поставена ХААРП система под Тихия океан, която се различава от тази, която досега е позната на обществеността, тъй като се използва за контрол на времето. И бурите и ураганите, които вилнеят в последните години се дължат на нея.

iluminati-bunker

Според него, президентът на Русия, Владимир Путин също е член на илюминатите и е поставен начело на Русия, за да управлява Азия.

Член на илюминатите проговори
Член на илюминатите проговори

И докато едни твърдят, че става въпрос, за човек, който иска да привлече вниманието върху себе си и да стане известен, теоретиците на конспирацията твърдят, че има данни, които показват, че някои от изнесените неща са верни.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.