Не е за вярване: Виж докъде се докара Софи Маринова!

Не е за вярване: Виж докъде се докара Софи Маринова!
5 (100%) 1 vote

Софи Маринова удари дъното, този път май наистина фалира!

Ромската перла го е закъсала съвсем. Софи Маринова едва свързва двата края и участията й са все по-разредени. Причината е не само в новото й гадже Гринго.

Софката не изпълнява договорките си с шефовете на заведенията и все по-често се скътавала, а те почти престанали да я канят.

Софи Маринова

Софи Маринова вече наистина удари дъното

На всичко отгоре тя ги измолвала и нейния нов мъж да е по-близко до нея, че и той да закачи някое парче от баницата.

С любовта си към по-младия си приятел тя ставала все по-смешна и отблъсквала хората от себе си. Тя го водила със себе си като охрана или не се знае точно като какво, но той се радвал и на солидна издръжка от нейна страна.

Не стига че гласовитката давала мощно финансово рамо на многолюдната си рода, но и на врата й се обесил и доста по-младия от нея Гринго.

Но Софи Маринова не издавала вече нито нови парчета, нито правела клипове, а при тази жестока конкуренция това било равносилно на самоубийство.

Заради което Софи Маринова затъвала все по-надолу и надолу. Заради което приходите рязко й спаднали, а разходите й се покачили стремглаво нагоре.

Под напора на тези неща поп фолк дивата се принудила да върши дейности, за които преди и не предполагала, че може да ги стори.

Певицата била забелязвана все по-често да обикаля заложните къщи из столицата. Но не за да си купи нещо на далавера. Тя залагала накитите си от злато, както и микрофоните.

После се надявала някъде да я поканят на участие, за да може да си ги откупи. След като взимала дребните пари от залозите, тя покривала текущите си битови разходи.

Но ако прилага тази стратегия, нищо чудно в един момент да няма на какво да пее, щом залага инструментите, с които си изкарва хляба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар