Андрей Арнаудов направи шокиращо признание!

Андрей Арнаудов направи шокиращо признание!
5 (100%) 1 vote

Андрей Арнаудов втрещи с признанието си зрителите!

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов изпаднаха снощи в интересен разговор поради ставащото в предаването им „Фермата”.

Те диплеха въпроси около семейството, изневярата, взаимоотношенията изобщо.

Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов шашна дори Иван Христов с идеята си

Ни в клин, ни в ръкав Андрей обяви, че ако бил „станал един гей” нещата щели да се развият доста по-благоприятно за него.

Припомняме, че докато колегата му се радва на стабилно семейство и деца, Андрей не повтори опита си да мине пак под венчило след проваления си първи брак. Той бе интимен с моделката Бориса Тютюнджиева, но двамата прекратиха връзката си, като не изпаднаха в подробности за раздялата.

Според близки до продуцента красавицата така изстискала очилаткото с екзотични екскурзии и скъпи подаръци, че в края на краищата той се принудил да се разделят, за да не източи тя съвсем банковите му сметки.

Но на вайкането му да отиде трайно на другия бряг и тогава да се „излекува” от проблемите си, Иван Христов му отговори така.

„Ако се опиташ нещо да направиш и си мислиш, че всичко вече се е случило на 100%, неминуемо става така, че разваляш други 25 неща”, философски заключи опосума.

Той даде пример с редица провалени бракове и връзки, които в началото са били брилянтни, но после нещо се е случило и нещата се разтекли. За това той обвини нашата родна, балканска действителност и закостенялото ни общество.

Но Андрей Арнаудов парира думите му с примера за своето семейство. Той е отгледан във фамилия с либерален нрав, крайно нетипична за балканския синдром.

Неговият баща, известният диригент и музикален педагог Васил Арнаудов, имал дъщеря от първия си брак. Той поддържал прекрасни отношения с първата си съпруга, тя и втората му жена били приятелки и неговата полусестра често гостувала в дома им.

Но Иван Христов заключи, че такива отношения в България са толкова редки, колкото често се среща и „бялата лястовица”. И даде пример със своя провален брак с Вихра.

Според него голяма роля в разпадането на техните отношения оказала телевизията, известността, публичното излагане на личните им взаимоотношения на показ, както и „други подобни глупости, които влошиха картинката”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар