Жана Бергендорф привикана в полицията

Гласувайте за статията
Връщат шофьорската книжка на Жана Бергендорф след броени дни

Скандалната певица Жана Бергендорф, която успя да устиска само 5 седмици във „ВИП Брадър“, е успяла да се пребори с тежката абстиненция, в която изпадна по време на престоя си в Къщата – пише „Уикенд“. Преди няколко дни папараците на изданието засекли изпълнителката пред Първо РПУ в столицата.

Певицата бе във видимо приповдигнато настроение и побърза да обясни, че са я привикали не заради поредното й провинение, а заради рутинна справка. Още преди да напусне риалитито, Жана Бергендорф откровено призна за проблемите си с тежките наркотици. Изпълнителката заяви, че е влязла в шоуто, за да се пребори със зависимостта си към кокаина, който вече е разбил здравето й.

За изминалата година и половина Жана два пъти попада в полицейския арест заради битов скандал, употреба на марихуана и предизвикване на ПТП в неадекватно състояние. За първи път Бергендорф бе закопчана с полицейски белезници и отведена в ареста заради жесток домашен скандал с приятеля й Лео през лятото на 2015 г. По-късно същия ден полицаите откриха и марихуана в дома й. На певицата й бе наложена мярка задържане под стража за 24 часа.

До дни Жана Бергендорф си връща книжката

До дни Жана Бергендорф си връща книжката

Преди половин година Жана Бергендорф за втори път бе тикната в ареста на Първо РПУ, след като поп звездата предизвика катастрофа, надрусана с кокаин. Отново последва 24-часов престой зад решетките. Заради нарушението певицата бе заплашена от няколко години затвор, но успя да се споразумее с органите на реда и бе осъдена по бързата процедура. Бергендорф се отърва само с глоба и с отнемане на шофьорската книжка до средата на ноември. Това е и причината сега Жана да се придвижва само с такси – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар