Константин нанесе тежък удар на Надя (ФОТО)

Константин нанесе тежък удар на Надя (ФОТО)
4 (80%) 1 vote

Константи нанесе тежък удар на половинката си Надя

Константин нанесе пореден тежък удар на законната си съпруга Надя. Напоследък името му постоянно се забърква в горещи скандали. Но този път ситуацията е още по-деликатна. В скандала е намесена колежката на Константин – Райна, с която той имаше връзка няколко години.

Очевидно между тях все още има искра. Максимата, че старата любов устоява на времето, важи с пълна сила за Константин и Райна.

Случайно или не, Пилето на попфолка избра да отпразнува именния си ден в заведението на своя бивш. Тя пристигна в нощния клуб с голяма компания. Сред гостите на Райна беше и моделът Велина Узунова. Публична тайна е, че двете са почти неразделни и често пътуват заедно зад граница.

За посетителите на заведението не останаха незабелязани искрите, които прехвърчат между двамата фолкаджии. Премрежите погледи, които си разменяха цяла нощ, се превърнаха в най-обсъжданата тема в клуба.

Първоначално Коцето и Райна танцуваха един до друг. Случайно или не, двамата не пропускаха възможност да се докоснат. Не след дълго и малкото разстояние между тях беше преодоляно. Двамата не се сдържаха и се прегърнаха. Но по всичко си личеше, че прегръдката им не е просто приятелска, коментират посетители на клуба.

Както обикновено, Коцето беше заобиколен от напористи студентки, които искаха да се снимат с него. Но в присъствието на Райна той не ги отрази и даде ясно да се разбере, че бившата има специално място в сърцето му.

Константин

Константин се натиска с Райна

Преди време съпругата на Константин заяви, че не ревнува от Райна. Надя заяви, че фолкаджийката е добра семейна приятелка и често купонясват с нея. Но очевидно половинката на певеца не е била напълно искрена в изказването си.

Едва ли й е приятно да вижда как съпругът й се натиска с бившата буквално пред очите, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар