Брад Пит и Марион Котияр се събраха (СНИМКИ защо са заедно)

0
Оценете този post

Брад Пит и Мароин Котияр отново са двойка, събра ги представянето на новия им филм

Холивудския красавец Брад Пит и Марион Котияр се появиха рамо до рамо на премиерата на филма си „Allied“ . На пук на слуховете, че именно актрисата била в основата на шумния развод на звездния актьор с Анджелина Джоли двамата показаха, че работата има приоритет и я поставят над всичко.Брад Пит и Марион Котияр

Брад Пит бе видимо поотслабнал. Но въпреки страдалния си вид след неприятностите около шумния си развод фенките на чаровника полудяха когато го видяха. Той не пропусна да се щракне с тях, с което ги направи щастливи. Те бяха изненадани приятно от едва наболата му брада.

Марион Котияр се показа с бременното си коремче. Което бе скрила под доста широка тъмна рокля. Ослепителната френска актриса, която бе спрягана за любовница на Брад пресече слуховете за тяхна афера още в самия зародиш преди време. Още в разгара на самия скандал относно най-коментирания холивудски развод красавицата призна, че е бременна от партньора си Гийом Кане. И носи второто им дете.

Филма „Allied“ (Свързани) е една романтична история на двама влюбени по време на Втората световна война, предават от електронния сайт  lifestyle.bg.

Брад Пит е в ролята на британски агент от тайните служби, който съдбата сблъсква с красивата Мариян, която е член на френската съпротива. Естествено ролята е поверена на Марион Котияр.

Главните герои се срещат във Лондон. Там те се влюбват. Въпреки, че поставят любовта си в риск. Тъй като ужасната война ги подлага на изпитание и може да разруши пламенната им любов.

Разгледайте снимките на Брад Пит и Марион Котияр от представянето на филма „Allied“ в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.