Доналд Тръмп минал и Карла Бруни (Всичко за аферата им)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп и Саркози били баджанаци, новият президент на САЩ не устоял на чара на Карла Бруни

Една от най-вълнуващите авантюри на Доналд Тръмп била тази с модела Карла Бруни. Настояща жена на бившия френски президент Никола Саркози. Който заряза втората си законна половинка  си заради красавицата.

Че списъкът с похожденията на милиардера Тръмп е предълъг няма съмнение. Но по интересно е с кои известни дами е имал сексуални похождения. Оказва се, че неустоимата красавица Бруни е сред тях.

Любовната история на Тръмп и Карла датира от края на 90-те години. Тогава богаташа бил утешаван от хубавицата след развода с втората му съпруга Марла. Милиардерът успял да свали манекенката. Която била издънка на колосално богат милански род. Корените, на който водят началото си херцозите Сфорца.Карла Бруни 1

Както често се случва двамата се запознават на парти с манекени в Париж. Според запознати Карла го вкарва с връзките си в европейския елит. А той от благодарност и подарява замък в Нормандия. Въпреки, че всички ги смятат за идеалната двойка тогавашната госпожица Бруни е с доста разкрепостено държание. Тя не подминава всеки мъж, който й лови окото. Докато е с Тръмп тя му слага рога с Мик Джагър и Венсан Перес.

На милиардера му писва да му се подиграват, че е рогоносец. Бъдещият президент на САЩ зарязва Бруни. Която остава без всякакви компенсации след края на бурната им афера. Цялата им авантюра трае около пет месеца, предават от електронната агенция  pik.bg.

Години по-късно през 2008 година зашеметяващата брюнетка развежда френския президент Никола Саркози. Тя е третата му поредна съпруга. Като сменя и фамилията си с неговата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар