Румен Радев представи новата си половинка на изборите

Румен Радев представи новата си половинка на изборите
5 (100%) 1 vote

Румен Радев е в влюбен до уши в новата си половинка

Румен Радев представи новата си избраница на изборите

Румен Радев представи новата жена до себе си на изборите. Генералът е влюбен до уши в половинката си и не се разделя с нея и за секунда. Двамата са заедно не само в свободното си време, но и по политически срещи и събития.

Румен Радев е влюбен до уши

Румен Радев е влюбен до уши

Кандидат-президентът, подкрепен от инициативен комитет с участието на БСП, изкара целия изборен ден с втората си съпруга. Деси допреди няколко месеца му бе подчинена пиарка във Военновъздушните сили, а днес вече му е дясна ръка в новото политическо поприще. С нея той се появи и в деня на вота да гласува в столичния кв. „Редута”, където е любовното им гнездо. Двамата излязоха хванати за ръка, досущ като влюбени ученици, след като пуснаха бюлетините си в урните.

Радев и половинката му не направиха никакво впечатление на гласуващите граждани, видя фотографът на Retro.bg. Почти никой не успя да разпознае кандидата за президент и той гласува необезпокояван от хорското внимание. Благодарение на анонимността си, бившият летец и Деси си позволяват да водят и съвсем обикновен живот, лишен от притеснението, че са постоянен обект на внимание, както е при повечето политици.

Затова и Деси си позволяваше често да интимничи с половинката си и няколко пъти му приглади сакото и му оправи вратовръзката.

Веднага след като гласуваха, двамата се качиха в чакащата ги кола с шофьор и отидоха да обядват.

Заведението, което избраха, е сред най-хитовите в квартала, но не претендира с особено изтънчено меню.

Влюбената двойка направи еднакъв избор за хапване и си поръчаха спагети, които обаче Деси ядеше с лъжица, а Радев навиваше на вилица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар