Зрители изригнаха: Рени, тъпунгер такъв, омитай се от Къщата! (виж как размазаха певицата)

Рени си навлече гнева на зрителите с умствения си багаж и нечувани познания
0

След като Ирина Тенчева беше изгонена от Вип Брадър, зрителите погнаха Рени!

На чалгаджийката Рени й беше добре, докато Ирина Тенчева беше в Къщата на Вип Брадър. Първо, защото се прилепи към нея и я имаше като един вид чадър срещу нападките на Миглена Ангелова и Емануела. И второ, защото покрай зрителската омраза към Ирина, Ренката си оставаше сухичка под дъжда.

Е, да, ама Иринка вече я няма. Зрителите успяха да я изгонят от предаването и разбира се, погнаха поредната звезда, която ги разочарова най-силно този сезон. Безспорно това се оказа Рени, но не с чисто човешките си качества, а с размера на умствените си заложби.

Рени
Рени си навлече гнева на зрителите с умствения си багаж и нечувана до момента липса на обща култура

Тази вечер един от съквартирантите ще напусне Къщата само на метри от голямата победа и потребителите в социалната мрежа скочиха срещу чалгаджийката Рени.

„Ренко, тъпунгер такъв, омитай се от Къщата, че вече се изморихме от простотията ти!“, „Ренка, поговорката е „който пее, зло не мисли“, а не „изобщо не мисли“, „Рени Мозъка – такова същество никъде по света тяма, трябва да я сложат в Червената книга“, „Ренито Вън“, „Рена е силно надарена откъм безмозъчност“…

Тези и много други откровено хапливи коментари се стовариха върху главата на горката Рени, която този сезон наистина може да се кандидатира на ГинесТ за брой глупости, изречени в минута време.

Ренката обаче и пет пари май не дава за ограничените си познания и тотална липса на обща култура. От седмици тя е твърде заета да обгрижва застаряващия бизнесмен Вальо Михов, на когото вече до гуша му дойде от постоянното й присъствие до него.

Тя обаче упорито си кюта в лагера на интелектуалците. „Барем прихване малко акъл от въздуха, ама то тая работа не е като оная“, пишат зевзеци по форумите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.