Иван Христов зарязва Ирина?

Иван Христов зарязва Ирина?
5 (100%) 1 vote

Връзката им не е никак безоблачна

От известно време насам връзката между продуцента Иван Христов и Ирина Тенчева, заради която заряза семейството си, не е никак безоблачна.

Иван Христов е принуден да избира между блондинката и дъщеря му Ава, която е плод на първия му брак – с Вихра Петрова.
Близки до семейството на Иван и Ирина разкриват, че от самото начало тя правила всевъзможни опити да се домогне до наследницата на съперницата си като се опитвала да привлече вниманието й по какъв ли не начин.

Ава вече е голямо момиче и е на път не само да постави Ирина Тенчева на мястото й, а и да я раздели с баща й Иван Христов.

Иван Христов

Връзката им не е никак безоблачна

Близки до Ирина разкриват, че поредният път, в който направила опит да даде напътствия на Ава, момиченцето се обърнало към нея с думите, че може да е жена на баща й, но не й е майка, подчертавайки, че има само една-единствена майка.

По всичко личи, че Ава ще отмъсти за цялата мъка, на която бе подложена Вихра Петрова покрай случващото се между Иван Христов и Ирина.
От известно време насам наследницата на Вихра и Иван се е променила коренно и на Ирина й става все по-трудно да я прикотква с подаръци и мили думи.

Очевидно Ава вече гледа на Ирина като на другата жена на баща му и осъзнава, че именно тя е виновницата за всички онези трудни моменти и унижения, които преживя Вихра Петрова заради нея.
Колкото и да се опитва, Ирина няма да успее да спечели обичта й.

В тв средите вече се носи мълвата, че Иван Христов е на път да фалира заради Ирина, която харчела парите му като за световно.
Приятелите на Иван Христов са сериозно притеснени, че покрай харчовете на блондинката има сериозни рискове да остане гол като охлюв, пише webnovinar.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Иван Христов зарязва Ирина?”

  1. Рате

    Ное. 14. 2016

    Иване, защо я взе тази простакеса. Тя няма акъл за пет стотинки, но се опитва по всякакъв начин да те манипулира. Бягай на далече от нея, тя е чудовище, вълк в овча кожа.

Добавете коментар