Слави Трифонов обвини ЦИК в манипулация

Слави Трифонов обвини ЦИК в манипулация
5 (100%) 1 vote

Шоуменът е категоричен, че са в услуга на политическата класа

Шоуменът Слави Трифонов обвини Централната избирателна комисия в манипулация.

От сайта на предаването си Слави Трифонов се обърна към обществото с предупреждение, че към момента един от основните слуги на политическата класа (визирайки ЦИК), извършва чудовищна манипулация с гласовете за референдума, иницииран от него и екипа му.

Той посочва, че общият брой на хората, гласували за референдума е 3 501 220. За да е задължително решението на референдума са необходими 3 500 585 гласа. На практика това означава, че референдумът е успешен и решенията му, са задължителни.

Слави Трифонов

Шоуменът е категоричен, че са в услуга на политическата класа

Слави Трифонов е гневен на Централната избирателна комисия, които искат да извадят 13 792 гласа. По този начин референдумът ще бъде обявен за незадължителен. Шоуменът алармира, че това е грубо погазване на закона.

Припомняме, че от Централната избирателна комисия обявиха, че ще извадят бюлетините, които са били пуснати в урните без плик.
Запознати обаче припомнят, че съгласно закона не се изискват само действителните бюлетини при отчитане на избирателната активност, а се отчитат всички гласове.

Като се има предвид, че гласовете за референдум са 3 501 220, то на практика това означава, че са над необходимия брой.
Слави Трифонов се гневи и заради това, че голяма част от българските граждани са били лишени от правото си на глас, тъй като Централната избирателна комисия е прекратила изборния ден, без да им даде това право.

За никого не е тайна, че голяма част от сънародниците ни зад граница висяха с часове на опашки, за да упражнят правото си на глас и в крайна сметка не успяха да го направят, тъй като избирателните секции хлопнаха вратите под носа им.
За пореден път страната ни стана за смях на цял свят.

Шоуменът и екипът му са гневни заради това, че ЦИК премахна печата от бюлетините и видеонаблюдението като по този начин е саботирало референдума, пише slavishow.com. Това е станало по поръчка на политическата класа, категоричен е Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар