Скандал преди балотажа: Гласувате за Цецка или санирането спира!

Гласувайте за статията

Мръсните номера преди балотажа на президентските избори вече започнаха

Заплахи преди балотажа – ако не се гласува за Цецка Цачева, санирането спира

Мръсните номера преди балотажа вече започнаха! По входовете на блокове в Смолян се появиха листовки с меко казано странни заплахи. А именно – че се спира санирането, ако на балотажа в неделя не се направи „правилният избор“ – бюлетина номер 17 – за Цецка Цачева.

Странни заплахи преди балотажа в неделя

Странни заплахи преди балотажа в неделя

Подобни „Покани“ били разлепени на блоковете „Орфей“ 1, 2 и 3 и са подписани от „организатори на санирането“.

„Гласувайте в неделя с №17, в противен случай санирането на блоковете може да бъде спряно, защото политиката на нито една партия не била такава, че да продължи политиката на предишната партия”, пише в листовките.

От ГЕРБ-Смолян твърдят, че нямат нищо общо със случая. Управляващите обаче не демонстрираха добър синхрон на местно и национално ниво. Зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков направи пред БНР следния коментар за съдбата на програмата за енергийна ефективност: „Очакваме да бъде спряна. Все пак тя се осигурява с държавно финансиране.“

Подобни апокалиптични внушения направиха и други политици, свързани с властта.

Столичният градоначалник и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова даде тон с интервю за агенция „Блиц“ вчера, в което заяви, че „влизането в спиралата на предсрочни избори би означавало нестабилност, и то в условията на напрежение в региона на Балканите, предават от бТВ.

По всичко личи, че от управляващите са сериозно притеснени от загубата си на първи тур на президентските избори и в момента са готови на всякакви провокации, само и само да уплашат хората и да ги накарат да гласуват за тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар