И на Марс има странни мистерии

Мислите си, че Марс е скучна червена планета? Неее, това съвсем не е така. Много учени си задават въпроса, какво крие червената планета? И дали кадрите, които получават от нея са наистина толкова обикновени. Оказва се, че всъщност Марс крие изненади, каквито малко хора предполагат. И докато изследователите на Червената планета все още не са забелязали „зелени човечета”, на фотографските снимки са се запечатали повече от странни неща. Ние ще разделим на седем, които са най-странни… И които се превърнаха в тотален хит в мрежата.

Лъжица

Приликата е невероятна, сякаш виждате лъжица, която като че ли плава над повърхността.

Мистериозна жена

Някои смятат, че става дума за дух, други пък мислят, че това е статуя от някоя вековна цивилизация, а трети смятат, че това е просто прах.

Неидентифициран кораб

Кораб, който много напомня на нещо, което можем да видим в” Стар Трек”. Той се появи на интересни снимки от Червената планета, предизвиквайки множество теории. И въпреки, че не може ясно да се определи, за какво точно става дума, ако говорим за кораб, то в него може да се настанят само двама или трима души.

Каменният слънчев часовник / Новият Стоунхендж/

Скалите са наредени в кръг, както при земния Стоунхендж. Някои смятат, че това явление е възникнало вследствие на ерозията и дейността на ветровете.

Русалка

За някои тя изглежда като скулптура, като тази в Копенхаген. Така, че да не би марсианците да са колонизирали Скандинавия?

Каска

Ако това наистина е каска, това означава, че някога на Марс са живели същества, които са имали глава подобна на нашата. [caption id="attachment_498339" align="aligncenter" width="583"]Марс крие интересни загадки Марс крие интересни загадки[/caption]

Пирамида

Тя е с размерите на среден автомобил. Тази масивна форма извиква множество въпроси. Въпреки това, ако изхождаме от размера определено не прилича на пирамидите в Египет.