Асен Блатечки показа коя жена обича: Виж как глези Катерина!

Гласувайте за статията

Асен Блатечки най-после се е кротнал при жена си Катерина!

Асен Блатечки изживява втора любов със съпругата си Катерина. Режисьорката и актьора все по-често са засичани да си гукат нежно на кафе и влюбено да се гледат в очите.

Колегите му от гилдията се кръстят лошото момче на киното най-после да си е взел поука и повече да не причинява душевни страдания на Катерина.

Асен Блатечки

Асен Блатечки най-после май се кротна

„Катерина трябва най-после да бъде овъзмездена. След купища изневери от страна на безотговорния й мъж той най-после се е кротнал. И не само търчеше по чужди фусти, ами и направи дете на Диляна Попова. Катерина много изтърпя, дано най-сетне той да си е взел поука”, шушукат си от гилдията.

Асен Блатечки наистина е влюбен повече от всякога в жена си и миналото си вечния плейбой най-вероятно е оставил много назад. В резултат на което вече е приключил отношенията си с моделката Диляна Попова.

Той от време на време ходи да вижда сина си Борил, като оставял издръжка от 800 лева. Свикнала да живее нашироко покрай богатите си гаджета, синеоката красавица никак не била доволна от сумата.

Тя била категорична че за отглеждането на едно дете сумата е в пъти повече, но Асен Блатечки нямал никакво намерение да разглезва сина си.

„Аз няма да оставя децата си и ще се грижа за тях, но няма да ги разглезвам. Още от малък трябваше да работя за всички удоволствия в живота . Той също трябва да се научи на труд, а не да чака наготово. Не съм лишил децата си от нищо, няма и да го направя, но няма да ги презадоволявам”, отсичал актьорът.

Диляна Попова не била доволна от това негово решение, защото самата тя няма постоянна работа заради грижите покрай малкия си син.

Но след развоя на нещата и изживяването на втората любов между Блатечки и Катерина Попова нямала никакъв шанс да си върне неверника.

Заради това тя изпаднала в тотална депресия. Мъката й била толкова силна, че тя се топяла от ден на ден, като по красивото й лице вече се появявали и издайнически бръчки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар